У львівській лікарні упродовж тижня оперуватимуть відомі щелепно-лицеві хірурги. Як записатися

2220 0
Іноземні спеціалісти перебуватимуть у Львові з 30 серпня по 6 вересня.
Фото: ФБ/ОХМАТДИТ

Фото: ФБ/ОХМАТДИТ

Із 30 серпня до 6 вересня у львівській дитячій лікарні ОХМАТДИТ перебуватиме команда лікарів із США, яка консультуватиме й оперуватиме дітей із вродженими вадами обличчя. Про це йдеться у повідомленні дитячої лікарні.

Серед фахівців, що прибудуть до Львова, щелепно-лицевий хірург Стів Ортен та дитячий пластичний хірург Крейг Хобара, який спеціалізується на таких вроджених вадах як розщілини губи та піднебіння.

Читайте також: Львівська лікарня отримала інкубатор для перевезення передчасно народжених дітей

«Із Америки до нас летить цілий десант лікарів – щелепно-лицевих хірургів, черепно-лицевий ортодонт і логопед, аби разом з нашими спеціалістами консультувати, оперувати та допомагати діткам з різними вродженими вадами обличчя», – йдеться у повідомленні.

За словами щелепно-лицевої хірургині львівської лікарні Христини Пограничної, кілька найскладніших випадків у лікарні уже підібрали та спільно обговорили, проте, пацієнти ще можуть зголошуватися.

«Це граний початок налагодження довгострокової співпраці між лікарями заради допомоги дітям із надскладними патологіями», – каже Христина Погранична.

Читайте також: У Львові 16-річного хлопця укусив кажан, який уночі залетів у прочинене вікно

Для запису на консультації можна звертатися за номером телефону: 067 76 000 31.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!