У львівській лікарні відремонтували операційну для дітей. Фото

1453 0
У дитячому опіковому відділенні 8-ї лікарні Львова капітально відремонтували операційну.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Напередодні Великодніх свят до Львова завітали представники благодійних організацій зі Швейцарії «Hilfsaktion Westukraine» і «Soroptimist International», які вже чверть століття допомагають медичним установам та соціальним закладам Львова і Львівської області. Цього разу вони приїхали на відкриття відремонтованої сучасної операційної із допоміжними приміщеннями дитячого опікового відділення комунальної 8-ї міської клінічної лікарні, який вони повністю профінансували, інформує прес-служба ЛМР. 

Читайте також: Уляна Супрун у Львові: Усі громадяни матимуть доступ до всіх лікарень

Як розповів Володимир Зуб, начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради, родина Штройлі та родина Шумахер з відкритим серцем та великим співчуттям ставляться до пацієнтів дитячого опікового відділення. Кожного разу, відвідуючи цю клініку, вони намагаються покращити умови перебування дітей та їхніх батьків – долучаються до забезпечення відділу сучасним обладнанням та проведенням ремонтів, організовують різноманітні благодійні заходи для надсилання гуманітарної допомоги, сприяють співпраці українських та швейцарських лікарів. Зокрема, завдяки їхній допомозі, у дитячому опіковому відділенні відремонтували палати, перев’язувальні, ігрова кімната для дітей, кімната для підігріву їжі, санвузли. Також профінансували появу сучасної операційної для виконання пластичних і реконструктивних операцій дітям з опіками.

«Цього року для цієї лікарні буде закуплено медичне обладнання на суму 1 млн доларів з бюджету міста. Але бюджетних грошей все одно не вистачає, тому ми завжди раді допомозі наших друзів», – додав Володимир Зуб. Він вручив благодійникам відзнаки – подяку та ювілейні монети Князя Лева від громади міста.

Довідково. У дитячому опіковому відділенні 8-ї міської клінічної лікарні Львова допомогу надають дітям з опіковими травмами різних ступенів важкості. Зокрема, лікують та оперують дітей, які потребують пересадки шкіри, пластичного закриття після травм, дітей з вродженими і набутими вадами розвитку. Лікарі співпрацюють з фахівцями з Німеччини та США, переймаючи сучасний досвід лікування. Щорічно в цьому відділені лікується близько 450 дітей, проводиться від 250 до 300 операцій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!