У Львівській мерії запевняють, що на дорогах курсує майже весь транспорт

1703 0
Через негоду рух транспорту ускладнений, майже усюди затори.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

На дороги Львова, попри складні погодні умови, виїхав майже весь громадський транспорт. У мерії запевняють, що від самого ранку курсує 97% електротранспорту, а це 111 трамваїв та тролейбусів. Автобусів з АТП-1 виїхало 245, а ось приватні перевізники випустили маршруток трохи менше – 142, що становить 63% від випуску. Про це у коментарі Тvoemisto.tv розповів начальник управління транспорту Львівської міської ради Орест Олеськів.

Читайте також: Львів у полоні снігу. Оперативна інформація в один клік

За його словами, враховуючи те, що місцями рух уповільнений і ускладнений, є перебої у графіках.

Майже весь транспорт у Львові переповнений, містяни змушені довго чекати у чергах. Як пояснює Орест Олеськів, це все через уповільнений рух транспорту.

«Багато людей також не могли виїхати на своїх автомобілях, тому пересіли на громадський транспорт», – каже він.

Читайте також: У Львові випало більше 30 см снігу. Садовий закликав львів'ян прибирати місто

Нагадаємо, що Львівщину накрив циклон, який приніс сильний сніг, хуртовину та ожеледь. Синоптики закликають водіїв та пішоходів бути дуже уважними та обережними і не покидати домівок без нагальної потреби.

Як львів'яни намагаються доїхати на роботу, дивіться у стрімі на «Твоє Місто».

Ольга Шведа



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!