У Львівській міськраді зустрічі чиновників та мешканців записуватимуть на відео

1499 0
Для цього в ратуші обладнають спеціальні кабінети.
фото: ua.igotoworld.com

фото: ua.igotoworld.com

Зустрічі мешканців з чиновниками Львівської міськради відбуватимуться у спеціально обладнаних кабінетах з відеофіксацією. Відповідне рішення ухвалив виконком сьогодні, 5 червня.

За словами директорки департаменту адміністративних послуг Валентини Бартошик, нові правила стосуються як тих структур ЛМР, що розташовані безпосередньо в Ратуші, так і тих, які є в інших будівлях. Невдовзі визначать перелік відповідних кабінетів, а відеоспостереження має забезпечити управління безпеки міста в тих кімнатах, де його ще нема.

Читайте також: Штатні розписи Штабу порятунку або Хто насправді бореться за владу у Львові

За словами міського голови Андрія Садового, таким чином зустрічі з чиновниками стануть відкритішими, а можливі корупційні дії фіксуватимуть на камеру, відео з якої, за необхідності, зможуть отримати мешканці.

Нагадаємо, що на початку березня на хабарі затримали начальника управління фінансового контролю ЛМР Олега Дроздова.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!