У Львівській міськраді з’явиться бізнес-омбудсмен та уповноважений із прав людей з інвалідністю

1268 0
Омбудсмени працюватимуть як заступники міського голови.
фото: touristclub.kiev.ua

фото: touristclub.kiev.ua

Міському голові Львова призначать ще двох заступників з питань бізнесу та прав людей з інвалідністю. Нові посади затвердили депутати ЛМР під час сесії сьогодні, 13 лютого.

Виконком має затвердити положення про омбудсмена з прав людей з інвалідністю та бізнес-омбудсмена. Конкретні кандидатури на ці посади мають затверджувати на одному з наступних пленарних засідань ЛМР. Утім на сесії погодили, що бізнес-омбудсменом стане член партії «Самопоміч» Сергій Кіраль.

Додамо, що нині у міського голови є шість профільних заступників: з фінансово-економічних питань Геннадій Васьків, із питань розвитку Андрій Москаленко, з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, із питань безпеки міста Сергій Бабак, з гуманітарних питань Галина Слічна, з питань містобудування Любомир Зубач.

Вікторія Ейсмунт

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!