Львівські митники хочуть створити додаток, що відстежуватиме черги на кордоні

2308 0
На кордоні дуже рідко пункти пропуску однаково завантажені. Як правило, завжди є кілька з них, де ситуація є кращою.
ФОТО: FACEBOOK.COM/ZAHIDNUY.KORDON

ФОТО: FACEBOOK.COM/ZAHIDNUY.KORDON

Начальник Львівської митниці Левко Прокіпчук на своїй сторінці у Facebook розповів про ідею створити мобільний додаток, де кожен зможе побачити інформацію про поточну ситуацію на кордонах.

«Є хороші ідеї щодо розробки мобільного додатку на зразок польського Granica, але потрібно ІТ-спеціаліста, який би міг їх реалізувати. Тому якщо є знання програмування і бажання зробити щось корисне – пишіть в приват», – зазначив Левко Прокіпчук.

Також він додав, що на кордоні дуже рідко пункти пропуску однаково завантажені. Як правило, завжди є кілька пунктів, де ситуація є кращою. Причини такої ситуації називають різні, починаючи якості дорожнього покриття та завершуючи посиленою перевіркою на предмет перевезення тютюнових виробів з української чи польської сторони.

Читайте також: Потяги Київ-Перемишль майже два тижні курсуватимуть лише до Медики та Львова

Наразі є кілька ресурсів, де можна побачити ситуацію на пунктах пропуску:
1) Державна фіскальна служба 
Принцип роботи ресурсу фіскальної служби полягає в тому, що у громадян на кордоні запитують час його очікування на перетин, вносять цю інформацію до баз даних, а далі комп'ютерна система вираховує середній показник.

2) Державна прикордонна служба 
На ресурсі можна переглянути зйомку з веб-камери за посиланням.

3) Також є польські ресурси, щоб стежити за ситуацією на кордоні.

4) Ресурс Львівської митниці, що об'єднує в собі три вищезазначені ресурси. Також там можна знайти прогнозований час очікування в кожному пункті пропуску залежно від дня та часу перетину кордону. 

5) Також львів'янам радять перевіряти спільноти соцмереж, де ті особи, що чекають в черзі, можуть оперативно публікувати інформацію.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!