У Львівській обласній бібліотеці протягом літа діятиме програма для дітей

2236 0
Із 1 червня по 25 серпня у Львівській обласній бібліотеці для дітей діятиме програма літнього читання «Бібліоліто у зеленому».
фото: kakotvet.com

фото: kakotvet.com

«Тема Бібліоліта невипадкова, адже ЛОДБ виграла проект «ЕкоБібліотка». А у зв’язку із трагедією на Грибовицькому сміттєзвалищі екологічні проблеми стають ще більш актуальними. Тому багато заходів, які проводитимуться впродовж літа, буде присвячено саме охороні навколишнього середовища та іншим екологічним питанням», – інформують у бібліотеці.

Упродовж літніх канікул читачі матимуть змогу взяти участь у багатьох цікавих заходах – віртуальних і реальних мандрівках (акції біля Порохової вежі, екскурсії, зокрема, 6 червня – в Еколого-натуралістичний центр), літературних іграх, вікторинах, конкурсах тощо. У гардеробі бібліотеки облаштована кімната для релакс-читання у «пляжному» стилі – хто не матиме змоги поїхати на море, зможе уявити себе там, читаючи улюблені книги у затишній атмосфері.

У рамках Програми у червні оголошено фото-конкурс «Фото-кото-пес». Дітям пропонують фотографувати своїх домашніх улюбленців, а фотографії приносити до бібліотеки, або надсилати на електронну адресу [email protected] . Зголом зі світлин фотографій зроблять виставку або слайдофільм, найкращі фотографії отримають призи. Підбиття підсумків відбудеться 30 червня.

Детальну Програму літнього читання «Бібліоліто у зеленому» читайте на сайті бібліотеки.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!