У Львівській обласній лікарні відновило роботу відділення кардіохірургії

2203 0
Львівський обласний кардіоцентр закрили напередодні на карантин.
Фото: Львівська обласна клінічна лікарня

Фото: Львівська обласна клінічна лікарня

У Львівській обласній лікарні відновлюють роботу відділення кардіохірургії та анестезіологіі, а також інтенсивної терапії №2.  Тут прийматимуть пацієнтів з гострою серцевою патологією, що потребують оперативного втручання та фахової допомоги кардіохірургів.

Читайте також: У Львівському обласному кардіоцентрі на коронавірус захворіли 10 медиків

На лікуванні у клініці перебувають 400 хворих, які були госпіталізовані в ургентних станах. Щодня звертаються більше 100 людей, з яких 50-70 госпіталізують. Працює також консультативна поліклініка.

Зазначимо, що від початку карантину на коронавірус захворіли 48 медичних працівників. П'ятеро медиків госпіталізовані. 20 працівників уже одужали. Внаслідок ускладнень від Covid-19 померла лікарка-анестезіолог.

Як повідомляло Tvoemisto.tv, львівський обласний кардіоцентр закривають на карантин. Зараз там уже не приймають нових пацієнтів, а тих, які є, виписують. Як говорив заступник директора Департаменту охорони здоров’я ЛОДА Андрій Васько, ангіографічні операційні, де можуть робити стентування у випадку гострих станів, працюють ще у Львівській лікарні швидкої допомоги та у Львівській обласній клінічній лікарні.Стентування також можуть проводити у Дрогобицькій міській лікарні.

Читайте також: Львівський кардіоцентр закривають через коронавірус у медиків інфарктного відділення

У кардіоцентрі захворіли 10 медиків, контактні особи перебувають на самоізоляції. Учора директор кардіоцентру Степан Павлик сказав Tvoemisto.tv, що він перебуває у відпустці і не знає, що відбувається у медзакладі.

Додамо, про те, що у Львівському кардіоцентрі є хворі на Covid-19 медики інфарктного відділення, стало відомо ще два тижні тому, але тоді чиновники сказали, що ситуація під контролем.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!