На Львівщині діють безкоштовні гуртки для школярів. Як записатися

1991 0
Навчання у гуртках у Львові проводять очно і дистанційно.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

На Львівщині працює кілька десятків гуртків для дітей з області та з міст, у яких відбуваються активні бойові дії. Навчання проводять очно та дистанційно. Про це інформує департамент освіти і науки Львівської ОВА.

У Львівському обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді працює 29 гуртків. Вони працюють очно і дистанційно. Тематика гуртків широка – автомоделювання, авіамоделювання, спортивна радіопеленгація, ІТ, робототехніка, кіносправа, технічний дизайн, виготовлення сувенірів та багато іншого. Детальніший перелік тут.  

У Львівському обласному центрі краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді працює 12 гурткових груп «Джура» за змішаною формою навчання, відповідно до режиму роботи навчального закладу, та 5 шкіл:

  • Школа юного екскурсовода;
  • Школа юного краєзнавця;
  • Школа юного велосипедиста;
  • Школа юного еколога;
  • Школа юного туриста. ⠀

Адреси гуртків та шкіл, розклад роботи та контакти керівників ви знайдете за посиланням.

У Львівській обласній Малій академії наук для школярів діють гуртки біології, географії, хімії, фізики, математики, німецької та англійської мови, української мови. Також на базі Малої академії працюють літературна студія та гурток 3D-моделювання та прототипування. Реєструйтеся в гуртки за посиланням.

Для учнів 10-11 класів відбуватиметься кваліфікована підготовка до ЗНО з базових предметів: українська мова, українська література, історія України, математика. Реєстрація за посиланням.

Також організували психологічні тренінги для дітей та освітян. Реєструватись потрібно тут.

У Львівському обласному еколого-натуралістичному центрі працює контактний зоокуточок та гуртки в дистанційному форматі. Центр запрошує школярів з 14.00 до 18.00 (понеділок – четвер), 14.00 – 17.00 (п’ятниця). Адреса м. Львів, вул. Івана Франка, 133 Контактний телефон: 032 276-46-07.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!