У Львівській області ремонтують дорогу до Закарпаття

4967 0
На загальнодержавній трасі Львів-Ужгород відремонтують 82 кілометри на відтинку від Самбора до кордону із Закарпаттям. Загальна вартість ремонту дороги – 442 мільйони гривень. Нині уже тривають ремонтні роботи.

На дорозі Львів-Ужгород відремонтують 82 кілометри на відтинку від Самбора до кордону із Закарпатською областю. Зокрема, 52 кілометри від Самбора до Турки, де прокладуть два шари асфальту, та від Турки до кордону із Закарпатською областю, де заново влаштовуватимуть зруйновану основу, і два шари асфальту.

У Львівській області діє пілотний проект, згідно з яким якого до обласних бюджетів скеровується 50% суми перевиконання щомісячних планових митних надходжень внаслідок оформлення товарів. Саме за ці кошти  відремонтують частину дороги Львів-Самбір-Ужгород від Самбора до Сянок на кордоні із Закарпатською областю. Загальна вартість ремонту дороги – 442 мільйони гривень. Кошти на її ремонт отримали від перевиконання показників митних зборів.

Роботи виконує компанія ТзОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл». Зауважимо, що «Онур» виступає підрядником у багатьох ремонтних роботах із будівництва доріг у Львові.

Рух транспорту на цій ділянці здійснюється у реверсному режимі.

Ремонтні роботи на автодорозі Львів-Ужгород планують завершити до кінця серпня.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!