У Львівській області розпочали ремонт ще однієї траси

3372 1
У четвер, 21 квітня, на Львівщині стартував ремонт ще однієї дороги. Нею стала траса Броди-Червоноград. Про це інформують у прес-службі облдержадміністрації.
фото: прес-слжуба ЛОДА

фото: прес-слжуба ЛОДА

Цього разу дорожники взялись за автомобільну трасу загального користування державного значення Т-14-10 Броди-Червоноград. Зокрема, підрядна організація вже розпочала фрезерування дорожнього полотна на ділянці від Радехова до Бродів.

Як повідомили у прес-службі, фінансування ремонту цієї траси здійснюється за рахунок коштів від перевиконаннях митних  платежів. Також це основне джерело фінансування ремонту автодоріг в області. Зокрема, у 2016-му Львівщина очікує понад 1 мільярд грн надходжень з митниці.

Нагадаємо, у 2016-му на території Львівської області планують відремонтувати близько 450 кілометрів автомобільних трас. Це більш ніж четверта частина від усіх доріг, за які цьогоріч візьмуться у цілій Україні. У загальній протяжності – це 8800 автодоріг державного, регіонального та місцевого значення.

Нині у Львівській області інтенсивно тривають ремонтні роботи на ділянках автомобільних доріг, що межують з Івано-Франківською та Закарпатською областями.

.

 

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
22 Квітня, 2016 08:59
Юрій Ну на кінець то. Урааа!!! Тепер питання тільки в терміні, чи будуть тягнути ремонт цілий рік чи з "допомогою" правого сектора і добрих людей зро[***] за 2 - 3 місяці.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!