Політична реклама

У Львівській області створять Асоціацію готелів, - Костюк

1690 0
У Львівській області буде створено Асоціацію готелів. Про це сказав під час зустрічі з провідними представниками готельного бізнесу регіону голова Львівської ОДА Михайло Костюк. За словами Михайла Костюка, Асоціація мала б координувала діяльність готельних підприємств, ініціювала запровадження в готельному середовищі сучасних методів розвитку бізнесу, лобіювала законодавчі ініціативи відповідно до розвитку ринку, забезпечувала диверсифікацію та маркетинг готельних послуг.

Учасники круглого столу зобов’язалися формувати ціни на готельні послуги не вищі від законтрактованих, а також висловили впевненість в тому, що консолідований підхід до встановлення вартості готельних послуг забезпечить їх доступність різним категоріям туристів, - повідомляє ZAXID.NET.

За підсумками зустрічі учасники круглого столу ухвалили резолюцію, основними положеннями якої є створення Асоціації готелів Львівщини, встановлення цінового коридору відповідно до аналогічного досвіду європейських країн, забезпечення зниження цінового коридору у період між матчами, забезпечення надання якісних готельно-туристичних послуг під час проведення чемпіонату Євро-2012, забезпечення безпеки в готельних закладах під час проведення чемпіонату Євро-2012, та впровадження проекту «Гостинне місто – гостинний регіон».

Нагадаємо, до Євро-2012 в українських готелях власники підняли ціни у 3-7 разів.
ТЕГИ: готелі

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!