У Львівській області заборонили продаж алкоголю у вечірній час

4830 0
Від сьогодні, 19 березня, продаж алкогольних напоїв заборонено з 21.00 до 10.00 на всій території Львівщини.
фото: hate.trust.ua

фото: hate.trust.ua

У Львівській області заборонили продаж алкоголю у вечірній час – з 21.00 по 10.00. Сьогодні голова Львівської ОВА Максим Козицький підписав відповідний наказ. Про це повідомляє пресслужба ЛОВА.

Від сьогодні, 19 березня, продаж алкогольних напоїв заборонено з 21.00 до 10.00 на всій території Львівщини.

«Наша боротьба з ворогом потребує холодного розуму і тверезого розрахунку. У тилу маємо забезпечити максимально можливе відновлення економіки, якісно і швидко провести посівну та всі весняно-польові роботи, у наших громадах під час воєнного стану мусить бути ідеальний правопорядок. Як начальник Львівської обласної військової адміністрації я підписав наказ про заборону продажу алкогольних напоїв (в тому числі і пива) на території нашої області щодня з 21.00 до 10.00», – каже очільник області.

Читайте також: У деяких львівських готелях підняли ціни на номери. Власників просять підтримати біженців

Діятиме заборона до кінця періоду воєнного стану. Голови місцевих громад за потреби можуть посилювати обмеження щодо продажу алкогольних напоїв, а також пива, на своїй території, як, наприклад, у Львові.

Нагадаємо, що у Львові спершу 28 лютого часткового обмежили продаж алкогольних напоїв з 18:00 по 12:00 годину дня, а наступного дня, 1 березня, ввели повну заборону на їхній продаж. Це стосується, як мереж магазинів, так і закладів громадського харчування. Минулого тижня міський голова Львова Андрія Садового зазначив, що наразі жодних звернень про скасування заборони на продаж алкоголю міська влада не отримувала. Він запевнив, що якщо вони будуть, то місто їх розгляне.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!