У Львові в кількох місцях одразу шукають вибухівку. Оновлено

2357 0
Сьогодні, 23 жовтня, до львівських правоохоронців надійшло повідомлення про замінування будівлі облдержадміністрації. Чиновників вивели із приміщень на вулицю. На місці події працюють вибухотехніки, кінологи та правоохоронці.
Фото: Сергій Бобра

Фото: Сергій Бобра

Близько 15:30 до керівника справами Львівської ОДА зателефонував невідомий та сказав, що будівля замінована. Повідомлення передали львівським правоохоронцям, розповіла Zaxid.net начальник відділу зв’язків з громадськістю Львівського обласного управління міліції Світлана Добровольська.

Анонімні повідомлення про замінування різних об’єктів Львова останнім часом надходять досить часто. Більшість з цих повідомлень надходить із зони АТО і виявляються неправдивими.

Повідомлення про замінування будівлі Львівської ОДА надійшло вперше. До того у Львові також «мінували» міську раду. Згодом прес-служба Львівської міськради повідомила, що вибухівку в ЛОДА не знайшли.

Також, як повідомив кореспондент tvoemisto.tv, зараз шукають вибухівку і в супермаркеті "Фуршет" на вулиці Сахарова.

Додамо, вчора надходило неправдиве повідомлення замінування одного з корпусів НУ "Львівська політехніка". 

Читайте також: Хто і навіщо мінує Львів?


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!