У Львівській облдержадміністрації знову запрацювала їдальня

4185 1
Пообідати тут можуть не лише депутати, але й усі охочі.
фото: Марія Очеретяна

фото: Марія Очеретяна

Відсьогодні у приміщенні Львівської ОДА (вул. Винниченка, 18) відкрилася нова їдальня. Пообідати тут можуть не лише депутати, але й усі охочі.

Їдальнею займається приватне підприємство ФОП Наталії Гром спільно зі Львівським професійним ліцеєм торгівлі та сфери послуг. Однією з умов оренди є те, що учні та слухачі ліцею проходитимуть навчальну практику у новій їдальні.

Як повідомили в коментарі Tvoemisto.tv в Львівській обласній раді, право оренди підприємству могли надати ще у жовтні 2017 року, але тоді проект рішення не набрав достатньої кількості голосів. Було оголошено конкурс, проте, через відсутність кандидатів, обласна рада повернулася до рішення надати право оренди Наталії Гром.

Ціни у їдальні порівняно невисокі. Тут можна скуштувати бульйон за 20 гривень, а картопляне пюре з котлетою по-італійськи обійдеться в 37 гривень. Меню змінюватиметься щодня.

Марія Очеретяна, фото авторки


Читайте також:
23 Січня, 2018 15:32
Божена Чесно кажучи якість обслуговування бажає кращого((
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!