У Львівській облраді зміни. Депутатом став співак Тарас Курчик

2391 0
Тарас Курчик представлятиме Народний Рух України.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Депутат облради Петро Марунчак із фракції «Народний Рух України» склав повноваження 2-го червня. Новим депутатом від цієї політичної сили став співак, заслужений артист України Тарас Курчик, родом із Дрогобича.

Додамо, що Тарас Курчик є заступником генерального директора-художнього керівника з маркетингу й організації глядача Львівської Національної Опери.

Крім того, фракція УКРОП у Львівській обласній раді обрала нового голову Галину Сич, оскільки напередодні помер депутат Львівської облради, голова фракції УКРОП Зеновій Шептицький.

Нагадаємо, п'ятеро депутатів із «Самопомочі» вийшли з фракції у Львівській міськраді. Із фракції та партії вийшли Тарас Кльофа, Олена Пасевич, Ольга Посипанко, Олег Береза та Ігор Стояновський.

Христина Гоголь



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!