У Львівській ОДА не планують кадрових змін через застереження МОЗ

1499 0
Наразі очікують на зворотній зв’язок від Міністерства, щоб уточнити ті питання, які потрібно взяти до уваги.
Фото: Максим Козицький

Фото: Максим Козицький

Кадрових змін через велику кількість захворювань на коронавірус і застережень від МОЗ у Львівській ОДА не планують. Про це сьогодні, 21 липня, на брифінгу повідомив очільник області Максим Козицький.

«Я персонально відчуваю відповідальність за те, що робиться з захворюванням і лікуванням пацієнтів на Covid-19 в нас, у Львівській області. Я вважаю, що тут відповідальність адміністрації, перш за все, лікувальних закладів, а також населення, яке має відповідально ставитися до карантинних заходів. Міністр дійсно приїжджав. Звернув увагу на декілька моментів, які ми мали відпрацювати і на основі цього приїжджала комісія», – каже він.

Читайте також: Запам’ятайте це, якщо вже зібралися на шашлик, у спортзал чи Карпати

Наразі, за його словами, очікують на зворотній зв’язок, щоб уточнити ті питання, які потрібно взяти до уваги. Водночас кадрових змін не передбачають. Водночас, як повідомили Tvoemisto.tv проінформовані джерела в МОЗ, відповідальність за кадрові зміни в області поклали саме на Максима Козицького.

Нагадаємо, що міністр охорони здоров’я Максим Степанов повідомляв раніше про можливі зміни в департаменті охорони здоров’я Львівської ОДА через те, що там не виправили помилок, на які вказували у Міністерстві.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!