У Львівській ОДА показали алгоритм дій при виявленні хворого на коронавірус. Відео

4711 0
За легендою, чоловік повернувся з Італії та занедужав.
фото: gazeta-misto.te.ua

фото: gazeta-misto.te.ua

Львівська ОДА показала у відео алгоритм дій медиків у разі виявлення хворого з підозрого на коронавірус.

За легендою, чоловік приходить у сільську амбулаторію та розповідає, що повернувся з Італії, а тепер занедужав. Його швидкою забирають в обласну інфекційну лікарню, де ще раз оглядають і проводять швидкий тест на грип.

Читайте також: 49 українців перебувають на борту круїзного лайнера, де виявили спалах коронавірусу

У відео не показали, що відбувається далі в амбулаторії, куди приходив чоловік з підозрою на коронавірус, з лікаркою та іншими людьми, з якими він контактував.

Нагадаємо, тим, хто повернувся із територій, де виявлені випадки захворювання на коронавірус, рекомендують обмежити контакти на два тижні, а у випадку ознак інфекційного респіраторного захворювання звернутись до свого сімейного лікаря у телефонному режимі або викликати швидку допомогу. Також можна заповнити онлайн-форму.

Для хворих із підозрою на коронавірус в обласній інфекційній лікарні підготували спеціальні палати, в яких, у разі такої потреби, зможуть розмістити до трьох сотень хворих із Covid-19. Персонал лікарні готовий до надання допомоги таким хворим та забезпечений засобами захисту, кажуть в ЛОДА.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!