У Львівській ОДА запевняють, що проблем із продуктами не буде

1622 0
Кажуть, що є велика кількість товарів продовольчої групи на складах.
Фото: УНІАН

Фото: УНІАН

На Львівщині немає проблем із постачанням продуктів. Велика кількість продовольства є на складах. У цьому запевнив перший заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод, відповідаючи на питання журналістки Тvoemisto.tv.

Читайте також: У львівський госпіталь прибули 82 поранених захисники. «Важких» немає 

«Жодної проблеми з продовольчою групою товарів немає. Впевнений, що мережі сьогодні готові, щоб постачати в інші регіони. У нас велика кількість товарів продовольчої групи на складах. Цього буде достатньо. Тим більше, ви бачите, як на вокзалі ми звозимо велику кількість продовольства», – повідомив Юрій Холод.

За його словами, дефіцит деяких ліків у Львові та області не критичний. 

«Всі необхідні ліки є, мешкаці мають доступ до необхідного пакету ліків. Є певні логістичні моменти, що вони довше їдуть. Вся недостатня кількість, яка є сьогодні, буде невдовзі заповнена», – зазначив Юрій Холод.

Читайте також: «Приносьте їжу, бо це тільки початок». Як волонтери допомагають біженцям на вокзалі у Львові 

Також він додав, що за даними ЛОДА, на Львівщину прибули уже понад 40 тисяч біженців, хоча їхня кількість, безумовно, більша, зазначив Юрій Холод.

Також понад 5 млн грн надійшло на БФ «Крила надії», щоб закупити необхідний інвентар для військових.

Христина Гоголь

Відео Дар'ї Кучер

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!