У Львівській опері пройшов гала-концерт фестивалю LvivMozArt. Атмосферні фото

1919 0
На сцені виступали світові оперні зірки з Південної Африки і Таїланду.

Учора, 8 серпня, у Львівській опері відбувся гала-концерт фестивалю класичної музики LvivMozArt, під час якого артисти виконали уривки із найкращих опер 19 століття. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: LvivMozArt 2019. Програма сьомого дня фестивалю

«Родзинкою вечора став дует зірки Південної Африки Пумез Мацікізи з відомим таїландським тенором Нуттапорном Тамматі. Музичний супровід – симфонічний оркестр «INSO-Lviv» під диригуванням Оксани Линів», – ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, фестиваль LvivMozArt, що відбувається у Львові вже втретє, триватиме до 11 серпня. Його тема – «Музика і література», а центральна постать фестивалю – німецькомовний письменник Йозеф Рот, який народився у Бродах на Львівщині.Саме у Бродах на руїнах синагоги відбувся перший концерт фестивалю.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!