У львівській податковій відремонтують паркінг та підвали

1686 0
Вартість робіт становить майже 30 мільйонів гривень.
фото: esu.com.ua

фото: esu.com.ua

Головне управління Державної фіскальної служби у Львівські області уклало угоду з ТОВ «Підгаєцька будівельна компанія» на капітальний ремонт водовідведення і гідроізоляції нижнього рівня адмінбудинку на Стрийській, 35. Про це повідомляють на порталі публічних закупівель Prozorro, пишуть «Наші гроші. Львів».

Кінцева вартість робіт становить 29,01 млн грн. Єдиним конкурентом переможця на аукціоні виступила ТОВ «Термобуд-Київ» з пропозицією на 572 тис. грн дорожчою.

Читайте також: УКУ викупив недобудований конференц-зал позаду податкової у Львові. Оновлено

Згідно з технічним завданням, переможець торгів до кінця наступного року має провести демонтаж старих трубопроводів та встановлення нових, провести гідроізоляцію приміщення, а також відремонтувати покриття паркінгу довкола будинку, посадити зелені насадження тощо. Гарантійний термін робіт становитиме 10 років.

ТОВ «Підгаєцька будівельна компанія» зареєстрована в місті Підгайці Тернопільської області, а його власником є львів’янин Андрій Залуцький, колишній помічник екс-депутатки Верховної ради від Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Лідії Котеляк.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!