Політична реклама

У Львівській податковій встановили веб-камери, щоб люди бачили черги

4119 0
Одержати консультації з питань податкового законодавства, отримати допомогу щодо складання звітності, здати податкову звітність, одержати довідки і дозвільні документи платники податків можуть в Центрі обслуговування, який функціонує в приміщенні ДПС у Львівській області.

Крім того, як повідомили ZAXID.NET в ДПІ у Галицькому районі Львова, на офіційному веб-порталі ДПС у Львівській області можна пересвідчитись он-лайн, чи є черги в Центрі обслуговування.

Крім Центру обслуговування платників податків Львова, веб-камери встановлені і у філіях області.

У Центрі обслуговування платників податків функціонує три зали. В першому видають довідки та дозвільні документи (про взяття на облік платників податків, свідоцтва платників ПДВ, довідки про доходи та ін.) у другому – приймають звітність та вхідну кореспонденцію, а в третьому надають консультації платникам податків щодо програми підготовки податкової звітності, щодо роботи з такими програмами та відправки електронної звітності через мережу Інтернет.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!