У Львівській політехніці шукали вибухівку. Оновлено

2669 0
Учора, 16 липня, о 20.00 на номер телефону "102" анонім повідомив про замінування головного корпусу Національного університету "Львівська політехніка", що на вулиці Степана Бандери, 12.
фото: mvs.gov.ua

фото: mvs.gov.ua

Повідомлення про замінування увечері з'явилося на facebookсторінці ініціативи "Варта-1". Як зазначила речник головного управління МВС Львівщини Світлана Добровольська, повідомлення на номер 112 надійшло о 19:15, - пише ZAXID.NET. За словами речниці, слідчо-оперативна група і вибухотехніки прибули на місце та провели комплекс необхідних заходів.

За офіційною інформацією, оприлюдненою на facebook-сторінці "Міліція Львівщини", на місці працювали представники слідчо-оперативної групи міліції, кінолог, вибухотехніки та експерти Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру ГУМВС України у Львівській області, а також представники інших служб, які залучаються у таких випадках. Правоохоронці ретельно оглянули приміщення та прилеглу територію. Вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Правоохоронці проводять заходи з метою встановлення особи аноніма, який здійснив завідомо неправдиве повідомлення про замінування університету «Львівська політехніка». Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!