Політична реклама

У "Львівській політехніці" відкрили сучасний навчальний центр для автомеханіків

5938 0
У Національному університеті «Львівська політехніка» відкрився навчальний центр «Академія Бош». Про це "Твоє місто" повідомили у прес-службі НУ "Львівська політехніка".

Львівський центр, обладнаний сучасним діагностичним обладнанням, став другим в Україні. Спільна ініціатива львівського ВНЗ та компанії Бош – це дві аудиторії, які оснащені найновішим обладнанням компанії. Академія буде проводити навчання і тренінги у сфері сервісного обслуговування автомобілів. Львівські студенти зможуть на практиці освоїти принципи роботи обладнання у сучасному сервісному центрі.

Навчання у Академії Бош проходитимуть групи студентів, які вивчають профільні технічні спеціальності. Для вивчення буде запропоновано п'ять дисциплін. Програма може змінюватись, відповідно до технічних тенденцій. Навчання для студентів буде безкоштовним. Також слухачами курсів зможуть стати спеціалісти, які хочуть підвищити кваліфікацію і здобути досвід роботи з сучасною технікою.

Відкриття центру покладе початок співпраці між одним із найстаріших технічний вишів Східної Європи «Львівською політехнікою» та компанією зі світовим ім’ям Бош. Ректор Львівської політехніки Юрій Бобало висловив сподівання, що у майбутньому будуть реалізовані й інші спільні проекти, зокрема й оновлення котелень закладу з допомогою сучасних енергоощадних технологій.

Регіональний директор підрозділу автомобільних запчастин і діагностичного обладнання компанії Бош в Україні, Росії, Білорусі та країнах СНД Олег Рябцев розповів: «Для того, щоби механік був висококваліфікованим та міг розібратися у всіх системах, які керують сучасним автомобілем, необхідні знання. Наші навчальні центри, розташовані у багатьох країнах світу, це одна з невеликих цеглинок у цьому фундаменті для того, щоб автомобільний бізнес був ще більш кваліфікованим».

За словами представників компанії, навчальний центр такого зразка – це 104-філіал проекту Бош у світі. Перший в країні центр з підготовки спеціалістів у сфері сервісного обслуговування автомобілів було відкрито минулого року в Одесі, а в жовтні естафету підтримає Харків.

 

ДОВІДКА

 

Клас для практичних занять Академії Бош на базі Національного університету «Львівська політехніка» укомплектований таким обладнанням:

•          мотор-тестер FSA 500;

•          стенд для перевірки геометрії кутів установки коліс FWA 4430;

•          система аналізу відпрацьованих газів BEA 850 на базі димоміра RTM 430 та  газоаналізатора BEA 460;

•          прилад для діагностики бортових комп'ютерів  KTS 540 з додатковими аксесуарами та програмним забезпеченням Bosch ESI[tronic] 2.0;

•          лінія інструментального контролю SDL 4340.

 

Група компаній Bosch є провідним світовим постачальником технологій та послуг. Компанія заснована в Штутгарті в 1886 р. Робертом Бошем (1861–1942) як «Майстерня точної механіки і електротехніки».

2012 р. компанія Bosch інвестувала в наукові дослідження та розробки близько 4,8 млрд євро, а також подала заявки на отримання понад 4800 патентів по всьому світу.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!