Дві львівські школи призупинили навчання через грип. Доповнено

3811 0
Навчання призупинили через велику кількість учнів, які захворіли на грип та ГРЗ.
Фото: amizon.ua

Фото: amizon.ua

У вівторок, 6 лютого, у школі східних мов та бойових мистецтв «Будокан» №35, що на вул. Шухевича, 2 на тиждень призупинили навчання через велику кількість дітей та вчителів, які захворіли на грип. Від 7 лютого до 13 лютого у навчальному закладі не проводитимуть уроки. Про це повідомляє Zaxid.net.

«Щодня зростає кількість дітей з ГРЗ та грипом. Я не хочу чекати, поки захворіє половина школи. Окрім того, захворіло багато учителів. Зауважу, що це не карантин, ми зібрали педраду і прийняли рішення, що розумніше буде тимчасово зупинити навчання», – сказав директор школи Олександр Козловський.

За його словами, у школі захворіло 27% учнів, загалом у навчальному закладі є близько 230 дітей.

Читайте також: Чому моя сім’я вже 15 років не хворіє на грип

Окрім того, за інформацією Львівського порталу, через велику кількість дітей, що захворіли на грип, на карантині до кінця тижня перебуває школа-інтернат Марії Покрови на вул. Личаківській, 35.
 
Доповнено. В управлінні освіти Львівської міської ради повідомили, що жодної інформації щодо ситуації із захворюванням дітей на ГРВІ від директора школи східних мов та бойових мистецтв «Будокан» № 35 не надходило. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ЛМР.
 

«Жодного повідомлення від директора школи щодо ситуації із захворюваністю дітей на ГРВІ не надходило. Тому управління освіти буде з’ясовувати на підставі чого було прийнято одноосібне рішення про призупинення навчального процесу. Відповідно до норм чинного законодавства, таке рішення може приймати орган управління освіти», – сказала директорка департаменту гуманітарної політики ЛМР Галина Слічна.

За даними одноденного моніторингу відсутності дітей у навчальних закладах, у школі східних мов та бойових мистецтв «Будокан» № 35 станом на 06.02.2018 року були відсутні 18.2% учнів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!