У львівської художниці викрали картину після виставки у Верховній Раді

2084 1
Якщо справа і надалі не зрушить з місця, то художниця планує вирішувати питання через суд.
фото картини "Волошки" зі сторінки Ольги Бартиш у фейсбуку

фото картини "Волошки" зі сторінки Ольги Бартиш у фейсбуку

У львівської художниці Ольги Бартиш викрали картину після виставки у Верховній Раді. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбук.

«У червні я мала виставку у Верховній Раді, чому дуже була рада. Експозиція моїх квіткових картин красувалася не тиждень, як зазвичай буває, а два – якось вписалися ті картини в стіни під куполом, що вирішили там ще залишити. А потім мені «пощастило» познайомитися з власницею (вона ж продавець) місцевого сувенірного магазину, в будівлі по вулиці Садовій 3а. Це Комітети, які відносяться до Верховної Ради. Звуть її Анна Сак», – йдеться в повідомленні.

Картину «Волошки» продали, а кошти художниці так і не повернули. Картина коштувала 2000 доларів, а продали її зі знижкою за 1900. Після цього підприємиця Анна Сак постійно обіцяла розрахуватися з майстринею пізніше, а потім просто перестала виходити на контакт.

Ольга Бартиш не зверталася до поліції, бо каже, що не вірить у результат. Домовленості між покупцем були усні, а далі вони спілкувалися у форматі online.

За словами художниці, у вересні Анна Сак заблокувала Ольгу Бардиш на телефоні й у Viber, проігнорувавши погрози судом.

«Моя помилка у тому, що ми не підписали жодного договору, оскільки це було після виставки, я така вся натхнення і щаслива. Пішла до неї в магазин, і ми з нею гарно так поспілкувалися», – додала вона. 

Якщо справа і надалі не зрушить з місця, то художниця планує вирішувати питання через суд.



Читайте також:
8 Грудня, 2019 17:32
Yurko Дешевий самопіар
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!