У львівської водійки трамвая коронавірусу не підтвердили

3197 0
Раніше через-експрес-тест у неї виявили коронавірус.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У львівської водійки трамвая, експрес-тест якої раніше показав наявність коронавірусу, хвороби не виявили. Про це під час брифінгу сьогодні, 1 квітня, сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

Читайте також: Як у Львові тестують на коронавірус водіїв громадського транспорту. Відео

За його словами, водійці провели ПЛР-тест у Львівському лабораторному центрі МОЗ, який виявився негативним. За словами Андрія Садового, це означає, що можливо вона раніше перехворіла.

«Експрес-тест показує позитивний результат у двох випадках: або коли інфекція є присутня в організмі, або якщо людина вже перехворіла», – сказав Андрій Садовий.

Загалом у місті провели 500 експрес-тестів серед водіїв громадського транспорту, комунальників та медиків. За їх результатами виявили 7 випадків коронавірусу: один у водійки трамвая, три у водіїв комунального «АТП-1» та ще два у пацієнтів 5-ї міської клінічної лікарні. Аналізи трьох водіїв та пацієнтів ще перевіряють ПЛР-тестами.

Читайте також: Кому із мешканців Львівщини робитимуть швидкі тести на коронавірус

Коронавірусну інфекцію на Львівщині підтвердили у 7 мешканців області. Одна жінка вилікувалась. В Україні зафіксували 669 випадків зараження коронавірусом, 13 із яких померли, а 10 одужали.

Вікторія Ейсмунт



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!