У львівському аеропорту - проблеми з авіарейсами

4955 4
Уже другий день Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького не приймає окремих авіарейсів.

Перший від вихідних виліт на Київ здійснили лише під обід 21 січня. А до Москви літак так і не полетів. Відтак, пасажири змушені годинами просиджувати на летовищі. А в кого Київ не був кінцевою зупинкою подорожі – змушені міняти квитки на наступні рейси.

«Ми із Франції. До Львова приїхали у гості до родичів і вже 20 січня о 22:00 мали летіти у Німеччину, а звідти – додому. Станом на обід 21 січня ми ще не вилетіли зі Львова. Це жахливо. Я приїду до Франції і навіть не розкажу нікому, бо маю українське коріння і мені, чесно кажучи, соромно за таку ситуацію», - зазначив француз українського походження пан Богдан, інформує ZAXID.NET.

Як повідомили у довідці аеропорту, причиною є погані погодні умови, через які борти не змогли піднятись у небо. Та від офіційних коментарів на летовищі відмовилися. Водночас, літак із Києва 20 січня двічі просив посадки у Львові, але так її і не отримав. Тоді як, інші рейси успішно приземлялись.


Читайте також:
27 Квітня, 2015 00:33
Руслан Система посадки впливає не на зліт, а на посадку, а тому коментар "аропортівця" не те що не коректний, а й тупий, з огляду на фаховість, звичайно!
22 Січня, 2015 02:09
Юрій О том что система отключена я тоже слышал. Главный вопрос, какая причина отключения? ;-) точно не тех.работы
И самое главное, в то время, когда мы были в АП и нам говорили о переносе рейса на позднее время, на онлайн табло АП Борисполь висела волшебное слово - отменен.
За это время можно было добрать в Киев и улететь в тот же день, но вечерним рейсом.
Ну не хотят думать и анализировать.
П.С. Спасибо что ответили
22 Січня, 2015 00:55
Super L'viv отвечаю на вопрос, Юрий.(слышал я что..) На аэродроме Львов, буквально 2-3 недели назад была отключена система точного захода на посадку в связи с какими-то тех работами (иными словами, та система которая ведет самолет чуть ли не самого косания с полосой при любых погодных условиях), осталась лишь система неточного захода. Ввиду этого минимум погодных условий при которых ап мог принимать рейсы очень сильно поднялся. Экипажи не решаются заходить на посадку при такой низкой облачности которая была последние пару дней. И ХОЧУ исправить автора новости!! Это НЕ КОРРЕКТНО и НЕ ПРАВИЛЬНО утверждать что "літак ... двічі просив посадки у Львові, але так її і не отримав." Экипажи не спрашивают разрешения садиться в ап или нет, решение о вылете и посадке из пункта А в пункт Б принимает КВС ( командир воздушного судна).
Касательно других самолетов которые сели ... им видимо удачно выпадали моменты когда погода улучшалась и они успевали так скажем "проскочить", так же есть такое понятие как "минимум экипажа" и "минимум самолета"... ну еще и внутренние распоряжения самой авиакомпания( при какой заходить на посадку при какой уходить на запасной ). гугл в помощь
21 Січня, 2015 23:58
Юрій З нашого летовища рейсів не було 3 дні. В понеділок 19 січня літак з Київа та Варшави не зміг попасти на нашу смугу. Це змусило внести корективи на рейси у вівторок.
Я планував свій політ через Київ до Латвії але 20 січня рейс не здійснився, так як 19 січня літак не прибув. Провів у аеровокзалі 6 годин і поїхав на Залізницю купляти білет до Київа, щоб добратись до столиці. Станом на 11-00 21 січня літак з нашого міста так і не вилетів. Питання: чому в Київі та інших містах така сама погода або гірше, а літаки можуть літати?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!