У львівському аеропорту базуватиметься літак SkyUp

3096 0
Один літак SkyUp базуватиметься у Львові з 25 жовтня.
Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Український лоукостер SkyUp облаштує у Міжнародному аеропорту «Львів» базу літаків. Про це під час брифінгу з нагоди відкриття нових рейсів зі Львова повідомив директор компанії SkyUp Євгеній Хайнацький.

Читайте також: Куди можна полетіти зі Львова. Розклад та вартість усіх авіарейсів

Один літак авіакомпанії базуватиметься у львівському аеропорту з 25 жовтня. Він виконуватиме регулярні рейси до інших міст. Раніше у SkyUp анонсували запуск внутрішнього рейсу зі Львова до Одеси, але не змогли його запустити, назвавши причиною саме відсутність бази літаків у аеропорту Львова. 

Додамо, що сьогодні зі Львова авіакомпанія SkyUp відкрила одразу три прямі рейси – до Києва, Харкова та Праги. До кінця місяця також відкриють пряме сполучення до Тель-Авіва та Шарджа, а в листопаді – до Парижа.

Читайте також: Державіаслужба дозволила SkyUp літати зі Львова до Тель-Авіва

ТОВ «Авіакомпанія "Скайап"» зареєстроване в Києві в червні 2016 року. Засновником SkyUp є ТОВ "ACS-Україна" Тетяни Альби і Юрія Альби, яким також належить туроператор JoinUp! 

Наталія Лазарович

 


 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!