У львівському аеропорту відкриють третій магазин duty-free

4149 0
Орендар приміщення в аеропорту платитиме понад мільйон гривень.
фото: lwo.aer

фото: lwo.aer

На території львівського аеропорту з'явиться третій магазин duty-free. Про це Tvoemisto.tv розповіли в прес-службі Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького.

10-го жовтня відбувся конкурс на визначення орендаря приміщення в аеропорту. 

В прес-службі аеропорту Tvoemisto.tv суму оренди приміщення не розповіли, однак abcnews.com.ua повідомляє, з посиланням на генерального директора аеропорту «Львів» Тетяну Романовську, що спочатку сума оренди оцінювалась у 157 820,33 грн без ПДВ за місяць оренди, проте орендою зацікавились 12 компаній, які почали пропонувати більші суми.

Читайте також: Низка потягів зі Львова тимчасово змінять маршрут

У результаті конкурсу переможцем стало підприєство «МК Фінанс», яке платитиме за оренду 1,35 млн грн в місяць за 375 кв. м.

Наразі у львівському аеропорту є два магазини безмитної торгівлі – Baltona («Флемінг Д'юті Фрі Україна») і PAVO («Паво Груп»). Точна дата відкриття магазину поки що невідома.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!