У Львівському аеропорту літак зійшов зі смуги

9032 0
У аеропорту оголосили аварійну тривогу.
Фото: scypercity.com

Фото: scypercity.com

У Міжнародному аеропорту «Львів імені Данила Галицького літак, що мав летіти зі Львова до Стамбула авіакомпанії Turkish Airlines вийшов за межі злітно-посадкової смуги. Про це повідомили на Facebook-сторінці аеропорту.

Читайте також: За рік Львівський аеропорт перевіз півтора мільйони пасажирів

«Коефіцієнт зчеплення на момент вирулювання на ЗПС становив 0,26, вітер 330 градусів (по смузі) 7 м/с, що є достатнім для вильоту», – повідомили в аеропорту.

Інцидент трапився о 10:23. У аеропорту оголосили аварійну тривогу. Жоден із 59 пасажирів та шести членів екіпажу не постраждали. Літак також не зазнав значних пошкоджень. Усіх пасажирів висадили та перевели у термінал «А». Наразі літак евакуйовують із злітно-посадкової смуги. Аеропорт має відновити роботу у звичному режимі найближчим часом.

Читайте також: Влітку зі Львова можуть відкрити авіарейс до столиці Катару

Додамо, що вчора через негоду в аеропорту скасували шість авіарейсів та ще декілька – затримали.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!