У львівському аеропорту обладнають ПЛР-лабораторію для пасажирів

2998 0
Якщо лабораторію встановлять, це дасть змогу здоровим пасажирам не перебувати на самоізоляції 2 тижні.
Фото: Львівський аеропорт

Фото: Львівський аеропорт

В аеропортах Києва та Львова встановлять лабораторії, аби прибулі пасажири могли робити там ПЛР-тести і у разі негативного результату не проходити 14-денної самоізоляції. Про це на нараді з президентом повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Читайте також: Чехія та Болгарія потрапили до країн «червоної зони», по приїзду з яких треба йти в ізоляцію

Щоб не утворювалися скупчення людей біля лабораторій міністерство розглядає можливість прив’язати видачу результатів до додатку «Дій вдома». 

Нагадаємо, Кабінет міністрів дозволив відкрити з 15 червня пункти пропуску в міжнародних аеропортах України та в’їзд іноземців. Пізніше МОЗ оприлюднило для українців перелік країн, після приїзду з яких потрібно пройти двотижневу ізоляцію, аби недопустити занесення нових випадків хвороби на територію України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!