У львівському аеропорту роблять ставку на вантажні перевезення

1859 0
Раніше товари і посилки перевозили пасажирськими літаками.
Фото: Юра Танчин/Львівський аеропорт

Фото: Юра Танчин/Львівський аеропорт

У львівському аеропорту на початку квітня стартувала міжнародна програма вантажних перевезень. Днями вона має розширитись, а тип літака – змінять на більший. Про це в інтерв'ю >Tvoemisto.tv розповіла директорка міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького Тетяна Романовська.

«Розвиток вантажних перевезень наразі є лише інвестицією в майбутнє, але ми сподіваємося, що найближчим часом їх стане більше і ми зможемо побачити певну прибутковість саме з вантажних перевезень», – говорить Тетяна Романовська.

Читайте також: Які рейси відновлять у львівському аеропорту після карантину

Раніше, додає вона, багато товарів і посилок перевозили пасажирськими літаками у багажному відділенні, поруч із багажем пасажирів, тож араз, коли пасажирські літаки не літають, запуск програми міжнародних вантажних перевезень якраз на часі.

Нагадаємо, із 3 квітня авіакомпанія «Елерон» почала виконувати вантажні рейси зі Львова до Риги тричі на тиждень на легендарному АН-26. Тетяна Романовська каже, що з середини квітня планується додати нові напрямки польотів, а також збільшити тип вантажного судна на Boeing 757.

Більше читайте в інтерв'ю з Тетяною Романовською.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!