Політична реклама

У львівському аеропорту відкриють рейс «Львів – Москва»

1502 0
У Москві рейси мають обслуговувати в аеропорту «Домодєдово».

Авіакомпанія «Дніпроавіа» планує почати польоти за маршрутом Львів – Москва. Експлуатація цієї повітряної лінії передбачена літнім розкладом львівського аеропорту. Перевізник почне польоти з 1 червня до 26 жовтня, повідомляє Zaxid.net.

Рейси, якщо їх таки відкриють, буде виконувати повітряне судно Embraer 145 (вміщує 50 пасажирів). Польоти виконуватимуть щоденно. У Москві рейси мають обслуговувати в аеропорту «Домодєдово». Наразі розклад має ознайомчий характер, у нього ще можуть вносити зміни.

Як пише Центр транспортних стратегій, «Дніпроавіа» поряд із «Донбасаеро» і «Аеросвітом» входить в «Український авіаційний альянс», контрольований групою ПриватБанку. Останні два авіаперевізника фактично припинили свою діяльність.

Наприкінці лютого «Дніпроавіа» заявляла, що з переходом на літній час в список напрямків перевізника мають додатися Москва, Єреван, Тбілісі, Батумі, Відень, Стамбул, Салоніки і Дубай. Літній період навігації в цивільній авіації стартував 31 березня і триватиме до 26 жовтня включно.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!