У львівському аеропорту відкривають центр вакцинації

5259 0
Наразі вакцинацію проводитимуть лише особам, які матимуть квитки на літак.
Фото: Львівський аеропорт

Фото: Львівський аеропорт

Від завтра, 6 серпня, у Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького можна буде зробити щеплення. Наразі вакцинацію проводитимуть особам, які матимуть квитки на літак, тобто людям, які прилітають до Львова та відлітають у інші міста. Про це повідомляє Львівський обласний інформаційно-аналітичний центр медичної статистики.

Тут використовуватимуть вакцину «Pfizer» та «CoronaVac».

У перспективі Центр буде працювати цілодобово і для усіх охочих, за наявності попередньої реєстрації, повідомив регіональний координатор з питань вакцинації проти коронавірусної інфекції у Львівській області Олег Когут.

Читайте також: Врятуватися від «Дельти», або коли Львівщина досягне колективного імунітету

Зазначимо, що за даними експрес-дослідження соціологічного центру «Соціоінформ» щодо ставлення львівֹ’ян до Covid-19 вакцинацію від коронавірусу підтримують 52% людей, не підтримують – 35%, а 13% львів’янам було важко відповісти. З числа тих, кому 18-29 років, вакцинацію підтримують лише 36% львів’ян. Вищий показник у 30-річних (52%), але найбільше тих, кому 50 років і більше, таких 73%.

Детальніше про те, чи готові львів'яни вакцинуватися, що відбувається із вакцинацією на Львівщині та як нам досягнути колективного імунітету, читайте у матеріалі. Повний перелік вакцинації у Львові та області ви можете знайти тут.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!