Політична реклама

У Львівському аеропорту запровадять електронні картки для пасажирів

1364 0
У Львівському аеропорту пасажирів оформлятимуть за електронними картками, що дозволить пришвидшити процедуру реєстрації. Для цього в новому аеропорті встановлять 4 спеціальні термінали. Про це сьогодні, 15 лютого, заявив начальник Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України Артур Горбенко.

За його словами, карткова система стосуватиметься тільки громадян України. Електронна картка міститиме всі дані із закордонного паспорта, - повідомив "Гал-інфо".

«Картки оформлюватимуть на бажання. Інформація з картки зчитуватиметьсяпротягом 2 -3 секунд, далі ідентифікація особи за паспортом. Це триватиме ще 3-5 секунд. На цьому оформлення громадянина буде завершено», – розповів Артур Горбенко.

Такі термінали вже працюють у Борисполі та Харкові.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!