В аеропорту Львова затримали сутенерок із Рівного

12019 0
26-річну дівчину з Рівненської області збиралися вивести у сексуальне рабство в Туреччину.
Фото: Нацполіція Рівненської області

Фото: Нацполіція Рівненської області

11 серпня у Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького поліція затримала одну сутенерку та завербовану жінку. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Рівненської області.

Під час досудового розслідування з’ясувалось, що з червня 2019 року 27-річна рівнянка з двома спільницями підшуковували та вербували жінок, які могли бути у скрутному становищі та могли погодитись на роботу за кордоном. Із Львівського аеропорту вони планували вивезти 26-річну дівчину, які пообіцяли роботу в Іспанії з догляду за дітьми. Натомість її збиралися вивезти у сексуальне рабство в Туреччину.

Спершу сутенерки надали їй гроші для оформлення документів, затягнувши її у борги, після чого вона погодилася поїхати до Туреччини займатися проституцією.

Поліція також затримала й двох інших співучасниць злочину. Вчора Рівненський міський суд посадив під домашній арешт усіх трьох підозрюваних. За скоєне зловмисницям загрожує від п’яти до 12 років позбавлення волі.


 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!