Політична реклама

У львівському аеропорту змінився розклад рейсів

2161 0
Міжнародний аеропорт "Львів" ім. Данила Галицького перейшов на сезон весняно-літньої навігації 2014

У сезоні весняно-літньої навігації з Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького виконуватимуться рейси у 30 напрямках до 17 країн світу, зокрема, буде налагоджено пряме авіасполучення з Іспанією (Валенсія, Жирона), Ізраїлем (Тель-Авів), Грузією (Кутаїсі), Італією (Рим, Неаполь), Тунісом (Енфіда) та відновлено рейс на північ Росії (Сургут), інформує прес-служба аеропорту.

Зі Львова рейси почнуть виконувати дві нові авіакомпанії – «Ellinair» (чартерні рейси на регулярній основі до курортів Греції – Салонік та Керкіри) та «Atlasjet Україна» (мережа польотів узгоджується). Авіакомпанія «Візз-Ейр Україна» з кінця квітня додасть шість нових рейсів до Риму, Неаполя, Валенсії, Барселони (Жирони), Тель-Авіву і Кутаїсі. Збільшено також частоту польотів до Варшави компанією «ЛОТ Польські авіалінії».

Для пасажирів цікавими будуть «курортні» напрямки зі Львова до Іракліону та Родосу (Греція), Даламану і Анталії (Туреччина), Хургади (Єгипет), Тівату (Чорногорія), Спліту (Хорватія), Бургасу (Болгарія) та новий напрям - Енфіда (Туніс). 

З новим розкладом рейсів на сезон ВЕСНА-ЛІТО 2014 можна ознайомитись на сайті аеропорту:http://lwo.aero/uk/schedule. Розклад рейсів попередній, можливі зміни.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!