У львівському аеропорту знешкодили сумку, в якій могла бути вибухівка. Фото, відео

5894 0
Евакуювали близько 300 людей.
Фото: Вікторія Савіцька

Фото: Вікторія Савіцька

На території Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького знешкодили сумку, в якій міг бути небезпечний пристрій. Про це повідомляє кореспондентка Тvoemisto.tv.

Вранці працівники служби безпеки аеропорту повідомили поліцію про те, що на території аеропорту виявили підозрілу сумку, в якій могла бути вибухівка. Тоді провели евакуацію працівників та пасажирів.

Правоохоронці обстежили приміщення аеропорту та прилеглу територію. А тоді за допомогою спеціального робота знешкодили сумку, зараз вибухотехніки досліджують знешкоджені уламки.

У поліції Львівщини повідомили, що попередньо, вибухівки у сумці не виявлено.

Як розповіла у коментарі Тvoemisto.tv директорка аеропорту Тетяна Романовська, сумку виявили у залі очікувань, її залишила одна із пасажирок. Через те, що там був ноут-бук, система показала радіоактивне випромінювання, тому на неї звернули увагу, викликали спеціалістів.

Аеропорт не працював понад годину. Відбулися затримки 9-ти рейсів. Пасажирка, яка залишила сумку, не є громадянкою України, вона прилетіла рейсом Turkish Airlines. 

Фото і відео Вікторії Савіцької

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!