У львівському аеропорту знову скасували або перенаправили низку рейсів

2278 0
Туман у Львові синоптики прогнозують протягом першох половини дня.
Фото: Ігор Зінкевич

Фото: Ігор Зінкевич

Сьогодні, 26 жовтня, львівський міжнародний аеропорт повідомляє про скасування та перенаправлення кількох рейсів. Про це ідеться на табло аеропорту.

Так, на відліт скасовано рейс компанії WizzAir до Братислави, прогнозується затримка із відправленням рейсу компанії Turkish Airlines до Стамбулу. Також із 2:10 затримується виліт рейсу компанії SkyUp у Шарджу та з 4:20 рейс Airbaltic до Риги.

Читайте також: Ryanair проводить розпродаж квитків зі Львова від 10 євро

На приліт перенаправлені рейси Катовіце-Львів та Веце-Львів, що мали прибути о 8:00 та о 9:15 відповідно.

За прогнозами департаменту з питань цивільного захисту ЛОДА, до обіду туман у Львові має пройти.

Нагадаємо, учора, 25 жовтня, через сильний туман низка літаків не змогли приземлитись у Львові. Зокрема, рейси з Берліну та в Берлін перенесли у словацьке місто Кошице. Пасажири рейсу Берлін-Львів повідомляли, що із Словаччини їх мали довезти до Львова автобусом, втім цілий день вони провели в аеропорту в очікуванні.

Така ж ситуація із затримкою рейсів склалась і 23 жовтня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!