У львівському дитсадку, який «мінують» втретє, вибухівки не знайшли. Оновлено

2645 0
Сьогодні, 27-го жовтня, до управління освіти Львівської міської ради та на електронну пошту ГУ Нацполіції у Львівській області надійшли повідомлення про замінування дошкільного навчального закладу №42 «Дивосвіт». Приміщення обстежили, вибухівки не виявили.
фото: s4.112.ua

фото: s4.112.ua

На місці події працювала слідчо-оперативна група, експерти-вибухотехніки, кінологи та працівники інших служб. Поліцейські обстежили приміщення садочку та прилеглу територію. Вибухонебезпечних предметів не виявили. Під час обстеження евакуювали 17 працівників та 58 дітей. Про це інформує прес-служба ГУ Національної поліції Львівської області.

Нагадаємо, сьогодні, 27-го жовтня, о 10.10 год. на електронну пошту ГУ Нацполіції у Львівській області надійшло повідомлення про замінування дошкільного навчального закладу №42 «Дивосвіт», розташованого по вулиці Сміливих, 26 у Львові (Франківський район). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

Читайте також: У дитячому садку Львова з’явився «розумний» датчик

Як зазначила речниця ГУ Національної поліції Львівської області Світлана Добровольська у коментарі Tvoemisto.tv, повідомлення про замінування ДНЗ №42 «Дивосвіт» за останній час приходить вже втретє. Попередні замінування (24 та 25 жовтня) виявилися також хибними.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!