У львівському електротранспорті запровадили пільговий електронний квиток

2433 0
У Львові почала діяти послуга безготівкової пільгової оплати проїзду в електротранспорті.

Наразі вже зробили пільгові електронні квитки для студентів та школярів, а найближчим часом в Privat 24 буде впроваджено місячну абонентську картку. Також ПриватБанк готовий встановити карткові термінали, в яких можна буде оплатити проїзд карткою будь-якого банку. Планується поширити цей досвід і в інших містах країни. Про це повідомили у прес-службі ПриватБанку.

Як повідомили в ЛКП «Львівелектротранс», тепер у громадському електротранспорті Львова через мобільний додаток Privat24 відкрилася можливість оплачувати пільговий квиток – «студентський». Студенти та учні шкіл оплачують 50% від повної вартості – 1 грн.

«Ще більше оновлень та нових опцій плануємо впровадити вже невдовзі, зокрема, можливість придбати місячну абонентську картку через мобільний додаток. Також обмірковуємо можливість встановлення в трамваях і тролейбусах карткових терміналів для оплати проїзду», – розповів Іван Бондар, начальник відділу зв’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс».

Читайте також: У Львові кілька трамваїв змінять маршрути. Перелік

Як повідомили в ПриватБанку, користувачам електронних студентських квитків, а сьогодні їх уже випущено для всіх студентів Львівської Політехніки, не потрібно буде вибирати пільгову категорію квитків і контролерам показувати студентський, усю процедуру буде повністю автоматизовано.

Нагадаємо, 24-го січня у Львові запровадили систему безготівкової оплати проїзду в електротранспорті. Послуга діє в усіх трамваях і тролейбусах Львова. Потрібно завантажити на смартфон мобільний додаток Privat24 та відсканувати QR-код, що зображено на спеціальних стикерах у трамваї. Під час поїздки оплачений квиток потрібно «закомпостирувати».

Опублікувала Олеся Шеремета

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!