Політична реклама

У львівському гіпермаркеті продать протерміновані солодощі

1736 0
15 квітня в одному із львівських гіпермаркетів покупець виявив полицю із протермінованими цукерками.

Чоловік стверджує, що термін придатності на упаковках із солодощами, які виставили за акційною вартістю, заклеїли новими цінниками самі ж працівники магазину, повідомляє ZIK.

За кілька хвилин чоловік із дружиною виявив близько 10 упаковок цукерок сумнівної свіжості.  Знахідку почали фіксувати на камеру, що одразу помітила охорона гіпермаркету. Працівники магазину вимагали, аби покупці припинили зйомки і залишили приміщення.

 «Якщо людина висуває претензії з вимогою повернути кошти за придбаний товар, але не має документу-підтвердження покупки, то її заява буде безрезультатною, – пояснює начальник відділу контролю торгівлі на Львівщині Надія Бригінець. – Та якщо людина зафіксувала факт, що в закладі продають протермінований товар, то, звичайно, будемо просити Киїів дозволу на перевірку магазину».

Якою буде відповідь зі столиці, наразі невідомо. Вона надійде аж після Великодня. Якщо перевірку дозволять і під час її проведення комісія знайде зіпсований товар на полицях магазину, підприємців змусять сплати штраф у розмірі подвійної вартості протермінованих солодощів.

Водночас працівники держінспекції закликають покупців бути максимально уважними особливо перед святами, коли найчастіше на полицях опиняється протермінований товар.

У Львові від початку 2014 року у Держінспекцію з такими скаргами уже звернулося понад двісті людей. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!