У Львівському коледжі запрацювали ресторан та готель зі СПА

5546 0
Їх створили за рахунок коштів інвестора – 66 млн грн, спецкоштів навчального закладу 22 млн грн та коштів державного бюджету 2 млн грн.
фото: лода

фото: лода

У Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу сьогодні відкрили два навчально-практичних центри. Перший – центр інноваційних ресторанних технологій – містить кухарську та кондитерську лабораторії, платформу для навчання сомельє, офіціантів, барменів і бариста, шеф-кухарів, великий демонстраційний зал. Другий навчально-практичний центр складається з готельного комплексу «Діамант». Він містить готель, ресторан та бар, SPA-салон. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Їх створили за рахунок коштів інвестора – 66 млн грн, спецкоштів навчального закладу 22 млн грн та коштів державного бюджету 2 млн грн. Додамо, що ідея створення готельного комплексу «Діамант» виникла ще у 2006. Для її реалізації керівництво закладу залучили інвесторів та вклали власні кошти.

У центрі інноваційних ресторанних технологій та у центрі готельного комплексу «Діамант» студенти зможуть вдосконалювати практичні навички, а фахівці підвищувати свою кваліфікацію.

На таких базах для навчання, де процес відбуватиметься в формі моделювання ситуацій, педагоги зможуть аналізувати помилки, аби не допускати їх в практичній роботі. Велику увагу у коледжі приділяють вивченню іноземних мов, бо галузь гостинності передбачає спілкування з різними клієнтами.

Робота центрів базується на співпраці та партнерстві з зовнішніми стейкходлерами, формуванні та розвитку цілісної системи платформи  новітніх методик професійного навчання, створення професійного майданчика для різноманітних ініціатив формального та неформального навчання.

Фото Львівської ОДА


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!