У Львівському лабцентрі можна здати ІФА-тести. Скільки це коштує

3639 0
Тест дозволяє виявити в сироватці крові комплекс антитіл, що показують, чи є імунна відповідь організму на потрапляння інфекційного агенту.
фото: Freepik.com

фото: Freepik.com

Для тих, хто хоче дізнатися, чи маєте антитіла до коронавірусу (IgG (кількісне визначення) та IgM) Львівський обласний лабораторний центр відтепер проводить ІФА-тести на визначення цих показників з точністю швейцарського годинника. Про це повідомляє гендиректорка центру, головна емідеміологиня Львівщини Наталія Іванченко-Тімко.

Вартість аналізу становить 367 грн за кожен показник. Попередній запис проводять за телефонами: 067 697 10 79 або 099 152 99 40. Лабораторний центр розташований за адресою: вул. Круп'ярська, 27.

Читайте також: Вражені Covid-19 легені видно неозброєним оком. Патологоанатом про те, що показує розтин інфікованих

Окрім цього, здати ІФА-тест можна у приватних клініках. Зокрема:

  • Лабораторія медичного центру Святої Параскеви: ІФА-тест (імуноглобуліни А і G) – 778 грн кожний,
  • Лабораторії Сінево: ІФА-тест (імуноглобуліни А і G) – 600 грн кожний,
  • Лабораторія МеДіс: ІФА-тест (імуноглобуліни М і G) – 500 грн кожний,
  • Лабораторія Унілаб: ІФА-тест (імуноглобуліни М і G) – 400 грн кожний,
  • Лабораторія Ескулаб: ІФА-тест (імуноглобуліни А, M і G) – 550 грн кожний.

 

Нагадаємо, що у Львові та області на початку червня лікарні почали робити ІФА-тести. Вони дозволяють виявити в сироватці крові комплекс антитіл, що показують, чи є імунна відповідь організму на потрапляння інфекційного агенту. Є три види ІФА-тестів на різні антитіла до коронавірусної інфекції. Кому, коли і який з них варто зробити, читайте за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!