У Львівському обласному центрі репродуктивного здоров’я з’явилась можливість обліку вагітності

4162 0
Така послуга надається безкоштовно.
фото з відкритих джерел (ілюстративне)

фото з відкритих джерел (ілюстративне)

Обласний центр репродуктивного здоров’я населення, що у Львові на вулиці Короленка, 9 впровадив можливість спостереження за вагітними.

Як повідомили у центрі в коментарі Tvoemisto.tv, на облік може стати будь-яка мешканка Львівської області, але пріоритет надаватимуть жінкам, які проходили у центрі підготовку до вагітності і жінкам з порушеннями репродуктивного здоров’я.

Спостереження за вагітністю у Львівському обласному центрі репродуктивного здоров’я є безкоштовним. Така функція запрацювала з вересня цього року.

Читайте також: Що медична реформа змінить для вагітних. Роз'яснення експерта

Зазначимо, що у центрі функціонує мамографія, ультразвукова діагностика та різноманітні послуги у сфері репродуктивного здоров’я.

Нагадаємо, у Львові реконструюють гінекологічне відділення Львівського обласного клінічного перинатального центру на вул. Дж. Вашингтона, 6.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!