У львівському «Палаці спорту» з'являться басейни і тенісні корти на даху

4141 0
Містобудівні умови для реконструкції «Палацу спорту» затвердили на засіданні виконавчого комітету ЛМР 30 березня.
Фото: portal.lviv.ua

Фото: portal.lviv.ua

Реконструкція палацу спорту «Україна» на вул. Мельника, 18 розпочнеться у другій половині 2018 року. Оновлений палац матиме два басейни та шість тенісних кортів на даху, повідомляє Zaxid.net.

У проекті комплексу передбачено поле для міні-футболу, зали спортивних та дитячих секцій. Також тут працюватимуть класи дошкільного дитячого розвитку. Окрім того, на території спорткомплексу збудують два басейни для дорослих та дітей.

Під час реконструкції також заплановано перебудування шести тенісних кортів, які розташовані позаду центральної будівлі «Палацу спорту». На їхньому місці збудують нову частину спорткомплексу, а самі корти перенесуть на дах будівлі та адаптують для різних погодних умов. Вони матимуть спеціальне покриття, що дозволить проводити міжнародні турніри впродовж року та виховувати спортсменів міжнародного класу.

Читайте також: Яким бачать львівські архітектори майбутнє Порохової вежі

Проект реконструкції також передбачає спорудження підземного паркінгу та облаштування громадського простору на території спорткомплексу. Початок робіт запланований на другу половину 2018 року.

Нагадаємо, містобудівні умови для реконструкції «Палацу спорту» затвердили на засіданні виконавчого комітету ЛМР 30 березня.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!