У львівському Парку культури припинили незаконне будівництво

2743 0
Департамент Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області оштрафував замовника будівництва на території парку-пам’ятки «Парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького» у Львові. Сума штрафу - 8,5 тис. гривень.
www.lviv.tv

www.lviv.tv

Держархбудінспекція виявила, що будівельні роботи у парку на вул. Лижвярській, 42 проводять без забезпечення замовником авторського та технічного нагляду і з відхиленням від проектної документації. Також виконавча документація ведеться з порушенням вимог будівельних норм, державних стандартів і правил, повідомляє Zахіd.net  з посиланням на ДАБІ.
 
Відповідно до ухвали Львівської міської ради, прийнятої 23 жовтня 2014 року, про відновлення меж парку, місто має вилучити для суспільних потреб ділянку, на якій колись був незаконно проданий павільйон і яка надана в оренду Оксані Баляш, дружині одного із депутатів облради.
 
Начальник юридичного управління Львівської міськради Гелена Пайонкевич розповіла, що місто в судовому порядку також намагається розірвати договір оренди із Оксаною Баляш. Окрім того, замовниці незаконного будівництва пропонують виплатити компенсацію або отримати ділянку навзамін.
 
ТЕГИ: ДАБІ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!