У львівському Парку культури проведуть геологічні роботи

2001 0
У Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького до кінця тижня триватимуть пошукові геологічні роботи по площині колишнього Пелчинського ставу.

Роботи будуть проводитись з метою вивчення геологічної структури цього місця. Вони триватимуть до завершення цього тижня. Про це розповів начальник управління архітектури й урбаністики Юліан Чаплінський, повідомляє прес-служба ЛМР.

«Львівський агротехнічний інститут повинен вийти у Парк Культури на пошукові геологічні роботи по площині Пелчинського ставу. Туди може приїхати велика техніка, тому нехай люди не переживають, що це буде якась незаконна будова тощо. Ці роботи триватимуть впродовж 2-4 днів», – сказав він.

Читайте також: «Воді треба дати простір»: навіщо у Львові хочуть відновити Пелчинський став. Візуалізація

За його словами, роботи проводитимуться для того, щоб знайти водні джерела і пізніше застосувати їх для створення Пелчинського ставу.

Нагадаємо, перед центральним входом у Парк культури відновлять Пелчинський став, що існував на початку ХХ століття.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!