У львівському Парку культури за майже 2 млн відреставрують вхідну арку

1934 0
Розпочнуть із протиаварійних робіт.

У Львові в Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького розпочались роботи із реставрації центрального входу до парку. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

«Протягом останнього року розроблявся детальний проект реставрації цієї арки. Найбільша проблема була в тому, що певні частини арки перебувають в гостро аварійному стані. Зважаючи на те, що одна частина об’єкту має історичну цінність, історичні елементи, а інша — зруйнована підоснова та частина огорожі, то це все потребувало низки серйозних досліджень», – говорить заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

Читайте також: Парки Львова в минулому і тепер: Парк культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького. Фото

Вчора, 28 квітня, у місці проведення робіт почали знімати мережі та поетапно встановлювати каркас – арку на час реставрації закриють повністю.

Роботи виконує підприємство об'єднання громадян «Центр комплекс». Вартість робіт – 1 млн 860 тис. грн. Виконати їх мають до 31 жовтня 2020 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!